Saturday, September 28, 2024

12:16 AM Went and picked the poops. Found @10 of them and two of them were in the grass. The one in front of our windows was old, rained upon. When i picked one behind a pickup it flashed lights though i was meters away. 

I don't believe this happened when they came with the dog, cause the dog would have gotten scared and could not have accomplish its mission.

Those in the grass have weird psychological effects on me and i think on Angela too. She was mad all day. I was laying in the car, even slept a bit, then having unstoppable weird day dreams. Dog poop from a she dog in heat may have pheromones that act differently on men and women.

When i entered the complex, around 11:00 there was a yellow car, most likely an old Cavalier who stopped and was putting lots of stinking exhaust (unburnt fuel, smelling like gasoline). Then when i was  thinking to pass it, it took a left on the first alley. We opened the windows but it smelled in the cabin all the way to our apartment, a 0.2 mile distance.

People handling a baby in front of the garages. Smelling like a stable (which prompted me to go search as i said).

12:42 Now the place has been filled with smoke.

1:40 While i was in the car, alone, i saw in the rear mirror the LPN of the car behind and remembered something i saw on NETLFIX or somewhere. Violence. "Objectionable to some viewers".

Never saw a curse word on an Oregon LPN. I saw things like FWU (Friends With You or F... With You). But how to they issue numbers with tripe 6 which is a reminder of great violence and suffering?

I said it before, neighboring California and Washington have relatively small letters on plates, thus not that obvious and easy to read in traffic while Oregon's are huge and some are, simply put, advertising boards on wheels for all kinda s...t.

BTW I've been in the car for hours, with cracked windows and now i got a terrible headache.

7:53 Am dormit 4 ore. Nu știu dacă tipul acela este Mircea Diaconu, când era foarte tânăr, dar pot să spun că poza este făcută cu o cameră super pro pe vremea aceea și procesată ca atare, deci nu putea să fi fost o amintire personală a unui miner.

8:36 Deși ieri când am ajuns în complex s-a băgat unul în față cu o mașină foarte veche care scoatea miros de benzină (amestec nears), când am intrat înăuntru am simțit mirosul de mucegai, pe lângă cel de kk de câine. Am fost deci timp de jumătate de oră și am strâns cam zece rahați, după care am uitat de mucegai, am făcut o asemănare și m-am culcat.

La începutul lui iulie m-am înțepat în picior cu un ac de pioneză care a rămas acolo câteva zile. Picioarele mele oricum nu arătau prea bine din cauza diabetului și a prafului de lemn roșu. De atunci iau antibiotice încontinuu. Dacă nu iau, amorțesc  până în punctul când încep să am probleme cu vorbitul. Degetul acela este mereu înroșit.

De câteva zile folosesc un așa numit "new skin", care este de fapt vechiul nostru nitrolac sau ojă de unghii cu ceva dezinfectant care se sprayează pe mici răni.

De ieri am acoperit toată talpa. Pielea este subțire și poroasă iar praful acesta de lemn roșu care înconjoară clădirile zboară peste tot, se așază pe covor, iritând talpa și favorizând pătrunderea bacteriilor și mucegaiului atunci când merg încălțat cu pantofi.

Ca să fie treaba completă, a mai venit acasă și tipa de sus care a lipsit câteva zile și a început marșul funebru. Ok a hrănit pisicile și a plecat iar, înainte de a termina paragraful acesta.

Clădirea asta are o problemă în plus față de restul clădirilor. Când au instalat mașini de spălat și uscat, au petrecut conductele pentru uscătoare (care scot aburi) prin subsol,  nu știu de ce, la alte clădiri ies direct din perete.

Acolo unele s-au stricat și când se usucă rufe tot subsolul este inundat cu aburi. Podeaua de lemn care are un inch este meru udă pe dedesubt. Izolația a căzut și formează niște țurțuri. Pe gurile de aerisire iese din subsol miros de mucegai care intră în interior.

Totul este controlat de vecini. Dacă au chef, bagă niște uscări de rufe până obțin efectul dorit.

Odată, ușa de vizitare a subsolului a fost deschisă și am intrat (noaptea, ca hoții) și am reparat acele conducte care de fapt sunt din foiță de aluminiu cu o spirală metalică, deci foarte fragile. În subsol era un miros greu de suportat. Cred că unul din vecini făcea metamfetamină și/sau sau hașiș și a lăsat intenționat o conductă pe jos pentru a disipa mirosul în subsol.

La două săptămâni după au venit cei de la mentenanță cu niște scule rotative ca să le curețe în interior de scame și cred că le-au stricat iar. După, au închis ușița aia cu niște șuruburi speciale și nu am curaj să o scot într-o noapte să fac poze.

În cazul meu, toate aceste activități sunt controlate. Șefa de la mentenanță seamănă foarte mult cu mireasa lui Putin din Austria dar e mai înaltă. Eu o văd pe aici cam odată pe lună. A apărut ieri și se uita foarte urât la noi când treceam cu mașina, probabil fiindcă am postat poza asta. Singurul motiv a fost rahații, nu m-am gândit la altceva.

Se bagă de obicei în cadru pentru a deturna aparențele în altă direcție. Însă nu de capul "ei". Tot ce se întâmplă aici cu mine e o piesă de teatru continuă coordonată pe un super computer echipat cu AI, probabil aflat în Japonia.

Da, în mediul rural sunt foarte multe case similare cu cele arătate de cei doi vlogheri, am uitat cum îi cheamă, dintr-o localitate numită România. Toate locuințele sunt din lemn (inclusiv conacul din Dallas), cu excepția celor 100 clădiri printate din beton pe care le-am pus acum vreo 3 zile.

10:03 Situația cu ilegalii din American Latină și în general toată săracia de acolo și mirajul de aici sunt menținute intenționat, de decenii. Una din metode este că imigranții au de multe ori mai multe drepturi și ajutoare de la guvern decât localnicii. Dacă mexicanii care sunt pe aici ar avea acte, atunci mexicanii falși. În prezent SUA este invadată de milioane de japonezi deghizați în latino-americani.

10:12 Ieri am fost la plimbare (deși când merg la plimbare se pompează toxină și bacterii din picioare în restul corpului și amorțesc mult mai tare și mai repede). Mai ales fiindcă nu mai suportam mirosul. Aveam camera pe flash, dar am avut noroc că am făcut o poză mai devreme și am scos flash-ul. Bănuiesc că asta a fost singurul motiv pentru care a trecut acest elicopter, ca să mai adune niște puncte. 

Din goana mașinii, la viteză de autostradă (drum expres), 100 kmh. Noul stil arhitectonic din Newberg. Cred că pe aici pe undeva. Bănuiesc că le-au făcut așa ca să aibă toți vedere la drumul expres.

Ana are mere. A fost o recoltă bogată de mere în copacul din părculeț. În poza se vede părculețul, tomberonul și merele pe care într-un an le-am strâns eu, fiindcă se rostogolesc, ajung până la covorul roșu de la noi și creează un miros insuportabil (în interior).

În poză se mai vede că trecerea din părculeț în complex este deschisă. Am rugat de mai multe or management-ul să pună niște camere pe tomberoane și poate pe acea poartă. Am încercat să fac poze mai jos în parcare unde s-au adunat merele, dar au pornit imediat o scenetă. Ok, două scenete separate. 
3:28 She came home. Working the floor, doing laundry.

4:04 Went in the kitchen to make some pizza. Got to the point where i spread the dough on sheets. Had the living patio door open. One young black woman, came with two dogs and a green bag. Did i say from now on i will take their picture, however she looks underage. The big dog, looking as bear almost reached my patio.

If i go and look i will probably find fragments. For how long they will keep playing ignorant and stupid and not realizing what's going on here?

5:26 Tout l'hiver va rentrer dans mon être...