Monday, September 2, 2024

4:15 AM Is that head band imitating St.Dominic's haircut?


4:30 BTW
 

I don't know how he got the voice, if it's real, it is not a true falsetto though close to it. Could it be from smoking or he was trying to advertise smoking? It worked for me...

Be honest now. How many of you paid attention to this part of the song and got the irony?


Do i detect here and again over and over the same original accent while trying hard and almost succeeding in imitating an authentic British one? "Can't always get what you won't?" "But if you try sometimes you might just find you get what you neeeeeeeeeeeeeeeed". I am pretty sure at the time the "critics" didn't mind and the rest of us thought that was a real British accent.    
@realalexacrush

😇

♬ rating simlish songs - shhhh

Yep. It's 5 AM, i awoke at 2 after 4 hours, cannot sleep even with Zyrtec because of the stingy insulation dust the black BMW with very strong sounding custom exhaust shook from the attic yesterday and today. Made some herbal tea about an hour ago but was tempted by the soda next to it and now my tea is cold.

I know i can get back to sleep if i eat something, but don't want to add more sugar to my blood already.

5:55 In 2024 they finally fixed the accent problem. They are not singing themselves anymore. It's all AI.


9:50 Slept a total of 7 hours. Did the bin tour. It's easy to figure out if there is one open in a bin, because the smell intensifies a lot when you get closer. Found one open or unsuficienly knotted in each bin. Among large items in SW bin. Building materials, like drywall that could have been exposed to insulation in W bin. Last few days they were on the ground next to it, now they are higher and more likely for the dust to fly away. More large items in N bin.

10:45 După ce am postat iar video-ul cu Dire Straits (strays in disarray) "that little fagot is a millionaire", au reiterat, din nou, o știre atât de răsuflată că mă ia cu răceală de câte ori o aud/văd. Geoană pleacă de la NATO ca să candideze pentru Preșe_dinția României. Motivul? Există o oarecare asemănare fizică între cei doi.

Și m-am apucat să răsfoiesc iar netul și să-mi pun informațiile în ordine, ca să vin cu ceva, să mai scap din frustrare. Fiindcă mai toate știrile din România par concepute ca să-i agaseze pe ruși, care ei înșiși se cred într-o criză existențială (adică se tem că vor dispărea).

NATO este o organizație bazată pe un tratat (North Atlantic Treaty Organization) care are un singur articol definitoriu, foarte vag, dar acest articol merită o privire mai atentă fiindcă mai ascunde și alte chestii, dincolo de șocul impreciziei (vagueness). "părțile convin că un atac armat împotriva uneia sau mai multora dintre ele, în Europa sau în America de Nord, va fi considerat un atac împotriva tuturor și, în consecință, sunt de acord ca, dacă are loc asemenea atac armat, fiecare dintre ele, în exercitarea dreptului la auto-apărare individuală sau colectivă recunoscut prin Articolul 51 din Carta Națiunilor Unite, va sprijini Partea sau Părțile atacate prin efectuarea imediată, individual sau de comun acord cu celelalte Părți, a oricărei acțiuni pe care o consideră necesară, inclusiv folosirea forței armate, pentru restabilirea și menținerea securității zonei nord-atlantice".

Din toate astea putem înțelege în primul rând că statele membre vor reacționa conform propriei doctrine militare "individual sau" (care de obicei sunt doctrine de apărare, proprii) și propriului lanț de comandă "fiecare dintre ele". Deci nu putem vorbi despre o conducere centrală a NATO, cel puțin pe timp de pace. Și aici îmi amintesc o fază dintr-un film cu asediul Constantinopolului. Marele avantaj al otomanilor în fața aliaților vestici veniți în ajutorul grecilor a fost comanda centralizată.

Și atunci, ce este NATO pe timp de pace, atunci când nu a fost activat protocolul 5 de mai sus? Pe diferite site-uri găsesc, separate, o structură de comandă militară și partea civilă/politică a organizației, unde domnul Geoană este/a fost Secretar General Adjunct. Iar pe partea militară este doar un număr de generali, care sincer, nu știu cine îi alege, numește, avansează în grad (dacă vreodată), plătește, dar mai ales, ce trupe comandă.

Urmând această neclaritate (vagueness) a articolului 5, nu există nici măcar un pluton de militari care să fie ai NATO. NATO are în schimb 3,5 milioane de militari care sunt, cred (până la o verificare mai atentă) suma tuturor militarilor țărilor membre.

Văd mereu pe site-uri că SUA se plânge că are cheltuielile cele mai mari iar Trump chiar promite că le va reduce și nu prea înțeleg. E vorba de cheltuielile de întreținere ale propriilor trupe/armament care sunt poziționate, unde?

Din ce am văzut din practică, țările membre acționează complet autonom, și nu ar putea altfel, conform acestui articol, trimițând trupe dintr-o țară în alta, după algoritmi care mie îmi par ciudați, răspunzând mai mult la paranoia populației. Mai spune Putin ceva, te trezești că mai vine un număr de trupe în România, dar nu se spune sub comanda cui sau cine i-a invitat etc..

Atâta timp cât NATO nu e în război și protocolul 5 nu a fost activat, care este baza legală a acestor mișcări de trupe, a prezenței lor în România?

Cât despre rolul domnului Geoană, adjunct al lui Stoltenberb, încununarea carierei sale diplomatice în mijlocul acestei mari confuzii, el în mod sigur nu este/a fost unul militar. Norocul nostru, al Românilor este că nu prea îl ia nimeni în serios. Poate și din cauza asemănării fizice de mai sus.

Ar fi foarte interesant de urmărit totuși ce s-ar întâmpla în cazul unui război al NATO cu Rusia, care este singurul său dușman, ce în prezent pare de neconceput. Vom asista probabil la acțiuni individuale ale diferitelor țări.

11:40 The black BMW started its noisy, daily warming up routine, while Angela is putting some food in plates.

2:00 Never got an answer to the question. Is she the woman upstairs?

2:40 PM I have serviced the mods at my car. The catch can reservoir thread was loose, oil came out of it and flew around contaminating all contacts in the engine compartment.