Thursday, September 5, 2024

12:03 AM I had to cook the meat from the fridge, it was there for several days and was bought on sale (and tonight i was feeling a bit better). Some people decided to have what it appears to be a midnight picnic at the other side of the alley (visible from the stairs). They appear to be ignoring the strong poop smell outside.

12:30 Nu mai poate omul să-și facă singur eu_logia că ăștia sar la gât. Paradoxar. Para ca prefix este în general o negație în limba română (paradox, ceva care merge împotriva a ceea ce este cunoscut), deși acesta este înțelesul al doilea, sensul al doilea în dexonline. Pe rădăcină, interesant cuvântul a apăra, care se pare că vine iar direct din sanscrită. Dexonline desigur nu dă nici o etimologie pentru el.

Cațavencii, mestecând mereu aluzii ca și alții în noroiul greu al prozei, sub un titlu care pare o personificare ciudată, de două parale, făcută la repezeală.

Iar Ciucă nu e nimic, a fost prim ministru la rotativă și de aia a ținut mai mult decât media de un an și acum o va da în bară pregătind locul altcuiva. Deci este o șea bună, nu se rupe, nu se strică, fără să fie neapărat Mitică.


6:15 Hosed the building for dust after the Wednesday blowing of the parking lot, saw Alexa Alice Sally Alicia Keys in the alley, went to tie the knots, two different Spanish looking people were streaming, possibly catching me in the frame.

The name of her game is old style soul, but her voice is a bit too crying and hissing for my taste.