Sunday, June 30, 2024

11:00 Actul I prima scenă.

Preludiu. Ieri noapte pe la 12 când mă luase un somn dulce a venit tipa de deasupra și a frământat podeaua deasupra mea și m-a trezit de câteva ori. Am luat recorderul (reportofon) și l-am pornit și s-a mai liniștit și am adormit. Oricum eram prea obosit ca să încarc fișierele cu înregistrările cu izbiturile în podea.

Dimineață. După câteva ore de alergat pisica deasupra, vorbit tare la telefon la Apt.4 în balcon, izbituri în distanță, corectat niște postări pe care le-am scris cam în grabă, am ieșit să fumez prima țigară. Dar am fost izbit de mirosurile de afară, așa că am ieșit la înaintare să cercetez.

La primul tomberon de deasupra, nu era nimic, (dar am văzut un SUV (Hyundai, Soul, alb) cu niște frunze ca de trifoi cu cinci frunze mov și alte chestii pictate, care mi s-a părut că l-am văzut ieri la Indian Head sau pe drum), așa că am trecut la următorul unde erau niște chestii inclusiv cu alimente în descompunere deasupra capacelor, pe care plouase.

Așa că am ridicat capacele și am lăsat chestiile de deasupra să cadă în tomberon. Chiar lângă tomberon un tip lucra într-un garaj cu ușa deschisă. Aș fi vrut să trec pe partea cealaltă a tomberonului deci mai departe de ușa deschisă, dar acolo au coborât niște persoane, s-au urcat în mașini așa că am ales să ies prin spațiul îngust între tomberon și garaj.

În același timp a trecut o tipă neagră pe lângă ușa garajului. Între timp a ieșit o filipineză din faimoasa clădire D cu un baby în brațe în și a trecut pe lângă mine după care a mers cred la garajul deschis și apoi s-a întors în apartament, faimoasa clădire D, tot cu baby în brațe și urmată de tipul din garaj (cred).

Am vrut să merg și la al treilea tomberon dar a venit o furgonetă Amazon, iar șoferul a lăsat-o deschisă și s-a dus să lase un pachet undeva în clădirea noastră, deci nu am vrut să trec pe lângă furgoneta rămasă deschisă așa că m-am întors.

11:16 Mi-am amintit o fază. Ieri am plecat la Indian Head să mai scap de iadul de aici. Așteptam cu înfrigurare să treacă 2 ore de condus (108 mile) ca să beau un coniac și să fumez o țigară acolo în parcare. Însă imediat după ce am ajuns și am parcat în primul spațiu logic, am văzut într-un minivan de închiriat (Enterprise) lângă mine și o tipă pe locul pasagerului din față, legănând un baby.

Aveam să văd mai mulți baby și copilași în parcare, mai târziu. Figuri de indieni americani de tip Hollywood traversând aleea, cerând prioritate, aruncând la mișto zâmbete care parcă spuneau. Las că vezi tu ce te-așteaptă.

În spațiul următor în dreapta noastră, era un McLaren (pe care mi-ar place să îl conduc deși e prea jos și e ușor și periculos în trafic cu SUV-urile astea uriașe, care parcă se urcă pe tine. Aici sunt foarte rare, nu vezi decât Toyote, Nissan-uri și Honde de familie, împreună cu faimoasele camionete cu motoare de 5+ litri cu roți și faruri off road din fața cărora este bine să te dai deoparte.

Am mai văzut o tipă înaltă, remarcabilă, care a intrat în cazino. Mai târziu s-a dovedit a fi o cântăreață country, destul de bună, atunci când se concentra. Prima dată când văd muzică live la Indian Head (un cazino mai mic în deșert și mai sărac, deși pitoresc). Ea cu o vioară și un tip cu o chitară făceau toată muzica, care avea nevoie teribilă de o chitară bas.

12:12 Angela a făcut niște pește, deasupra a început marșul, exact pas de defilare, într-o direcție și în alta.