Monday, August 19, 2024

10:11 Ca de obicei un număr de meme-uri (mimări) în media românească, la ce am scris cel mai recent. Există un număr de povești care sunt ținute la rece (recurente) și scoase la suprafață, în caz de nevoie.

Mai demult, le numeam coincidențe supărătoare, azi știu că nu sunt coincidențe. E destul de nașpa să deschizi știrile și să vezi temele a tot ce ai scris tu recent. Câteodată mă copleșește și îmi vine să renunț. E ca și cum aș vrea să dobor un mamut cu o pană de gâdilat.

Prince Siddhartha Gautama, most commonly referred to as the Buddha, Prinsul de Paul.

Ignoranța, cauza suferinței.

Șapte sori.

Încălzirea globală.

Adriana, butonul de donație.

Altele mai puțin recente.

Toxiinfecția.

Eutanasierea a 60 de câini.

Dosarul de la Pantelimon, o poveste falsă în totalitate, menită să ascundă (umbrească) problemele mele cu doctorii.

2:55 It is the time when Angela comes from work. I clearly heard a car door being shot and someone knocking lightly on the door. But when i went all i could see was the ninja girls in the middle of the alley, performing. It seems quite logical. The Japanese and Hungarian use more "heroic" kids because most of the adults are kinda done (figured what happens).

7:00 Când a fost asta, o oră în urmă? Cineva a urcat sus și s-au auzit mulți pași apăsați, vreo jumătate de oră. Apoi a pornit dușul. E tot acolo, dar Elementul nu e în parcare. Cine o fi? În sfârșit am băut vreo două pahare și mi-a venit ideea să scriu, că altfel sunt puțin paralizat. La propriu.

Aici la noi nu a fost nimeni niciodată. În afară de Ciolacu, când mi-a instalat noua cutie de fibră optică. A, a fost săptămâna aia când mi-a fost lene să mă scol dimineață să pun lemnul acela la ușă. Când mi-a și intrat acul în deget.

Apropo, degetul mi se face din ce în ce mai alb, mai e puțin roz în vârf. Azi l-am examinat, doar vârful e amorțit (nu simt dacă îl ating). Dar dacă nu am suficiente petice cu antibiotice sau nu iau oral, tot amorțesc mai ales în zonele expuse la frig. AC, aer de afară la bordul mașinii. Poate mai puțin decât la început. Dacă nu iau antibiotice mi se duce amorțeala la mușchii toracici și încep să respir greu.

Iar a urcat cineva sus și frământă podeaua. Nu am văzut/auzit pe nimeni să coboare. Adevărul că tipii sunt prea deștepți și mai ales au un feedback și știu ce gândesc eu și când nu sunt atent etc.. AI-ul lor inventează în timp real povești paralele cu două sau mai multe înțelesuri pentru a menține o ambiguitate perfectă. Eu cred/văd ceva, lumea crede/vede altceva, adevărul îl știe doar AI. Și ei după.

Nu știu de ce e umiditatea în apartament așa de mare. Afară sunt 75 grade F cu umidate 36% și în interior 80 de grade cu umiditate 52%. Dar a fost 62 în interior când am deschis geamul. Oare fiindcă am mașina de spălat plină cu apă (ca să pun o pastilă din aia de curățat, fiindcă s-a făcut mâzgă între tamburi și puțea).

7:40 Copilașii s-au dus să urle pe altă tarla dar îi aud foarte bine.